closna.com 

Fødselsdato:

Mente du user@domain.com ×

Jeg er over 18. Jeg har læst om Vilkår og betingelser, Fortrolighedspolitik, Cookie-politik. Jeg forstår og accepterer dem. Jeg også accepterer at modtage nyhedsbreve, kontoopdateringer, meddelelser og kommunikation fra andre profiler, sendt af closna.com.

Nyeste medlemmer

ms.toi70
Alder: 47
USA, Fort Worth
Nick27
Alder: 54
USA, Palm Harbor
switelizabeth1
Alder: 33
USA, San Diego
tyler
Alder: 23
USA, Mount Vernon
Camyllyin
Alder: 35
USA, Dallas
Cherry Blossoms
Alder: 41
USA, Murphy
lewissandra809
Alder: 36
USA, Oil City
nylonsforever
Alder: 65
USA, Parkville
Dave
Alder: 37
USA, Santa Monica
FunSamurai
Alder: 38
USA, Astoria
Jdewey18
Alder: 25
USA, Frisco
HalowithHorns
Alder: 49
USA, Fort Worth
Paulius
Alder: 26
USA, El Dorado
MzDrew
Alder: 41
USA, Rome
foreverqueen
Alder: 74
USA, Vista

Succeshistorier om kærlighed - Tilmeld dig nu

Luk og Michaela

Mange tak for dit online dating site: det er fantastisk! Micaela og jeg er forlovet og vi planlægger vores bryllup til næste år. Vi er i den syvende himmel, og vi har kun til dig! Vi håber, at alle medlemmer kan have samme skæbne og lykke som vi har, og at de kan finde deres sjælefamilie. Kærlighed er der venter på dem, der er klar til en kærlighedshistorie, og hvem ved præcis, hvad de leder efter. Online dating fungerer: vi er bekræftelsen!

Antony og Loren

Forbedrer dag for dag! Virkelig! Vi ville aldrig have forestillet os, at online møder kunne være så store, og at de kunne føre til varige forhold. Nu har vi begge nogen, der beskæftiger sig med os, som kun ønsker vores gode: det er meget mere, end vi begge håbede på! Vi anbefaler stærkt dette websted, virkelig, prøv det: og hvis du ikke behøver at finde sjælsamleren, har du stadig sjov mulighed for at have det sjovt!

Mark og Miriam

Jeg var ved at opgive og opsige mig selv til at være alene, da jeg læste Miriams profil. Jeg indså snart, at hun var den rigtige kvinde for mig, den ene jeg ønskede at tilbringe resten af ​​mit liv! Nu er vi lykkeligt gift, og vi har lige købt vores første hjem! En god tak på closna.com - vi sætter vores håb på online dating og det fungerede fint!