closna.com 

Syntymäaika:

Tarkoititko user@domain.com ×

Olen yli 18-vuotias. Olen lukenut Säännöt ja ehdot, Yksityisyyskäytännön ja Evästekäytännön, ymmärrän ja hyväksyn ne. Hyväksyn myös vastaanottavani uutiskirjeitä, tilipäivityksiä, ilmoituksia ja muiden profiilien yhteydenottoja sähköpostitse osoitteesta closna.com.

Viimeisimmät jäsenet

Cass123
Ikä: 41
Yhdysvallat, Austin
Keith-A
Ikä: 53
Yhdysvallat, Tallahassee
stevehicks9104
Ikä: 59
Yhdysvallat, Houston
sdelectric1
Ikä: 47
Yhdysvallat, Athens
john1330
Ikä: 37
Yhdysvallat, La Marque
ms.toi70
Ikä: 47
Yhdysvallat, Fort Worth
Snglemum
Ikä: 42
Yhdysvallat, Villa Rica
imeldabelle
Ikä: 24
Yhdysvallat, North Richland Hills
naiovy
Ikä: 41
Yhdysvallat, Allentown
livehj
Ikä: 49
Yhdysvallat, Cypress
BR_Beaute
Ikä: 32
Yhdysvallat, Spring, Harris
nechodiaz123
Ikä: 38
Yhdysvallat, Dallas
Mihail
Ikä: 30
Yhdysvallat, Las Vegas
yovana248
Ikä: 24
Yhdysvallat, Euless
switelizabeth1
Ikä: 33
Yhdysvallat, San Diego

Menestystarinoita rakkaudesta - Rekisteröidy nyt

Luk ja Michaela

Kiitos paljon online dating-sivustostasi: se on hienoa! Micaela ja minä olemme mukana ja suunnittelemme häämme ensi vuonna. Olemme seitsemännessä taivaassa ja meillä on vain sinulle! Toivomme, että kaikilla jäsenillä voi olla sama kohtalo ja onni kuin meillä ja että he voivat löytää heidän sielunkumppaninsa. Rakkaus odottaa niitä, jotka ovat valmiita rakkaustarinaan ja tietävät tarkalleen, mitä he etsivät. Online dating toimii: olemme vahvistus!

Antony ja Loren

Parantaa päivä päivältä! Todella! Emme olisi koskaan voineet kuvitella, että verkkokokoukset voisivat olla niin suuria ja että ne voisivat johtaa kestäviin suhteisiin. Nyt meillä molemmilla on joku, joka käsittelee meitä, joka vain haluaa meidän hyvää: tämä on paljon enemmän kuin molempia toivoimme! Suosittelemme tätä sivustoa todella, kokeile sitä: ja jos sinun ei tarvitse löytää sielunkumppania, sinulla on vielä mahdollisuus pitää hauskaa!

Mark ja Miriam

Aioin luopua ja luopua siitä, että minun on oltava yksin, kun luen Miriamin profiilia. Pian huomasin, että hän oli oikea nainen minulle, jonka halusin viettää loppuelämäni! Nyt olemme onneksi naimisissa ja ostimme ensimmäisen kodin! Suuri KIITOS klo closna.com - me toivomme online dating ja se toimi hyvin!