closna.com 

Geboortedatum:

Bedoelde je user@domain.com ×

Ik ben ouder dan 18. Ik heb de voorwaarden en condities, en privacybeleid, Cookie Policy, gelezen, begrepen en geaccepteerd. Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuwsbrieven, updates, wijzigingen en communicatie van andere gebruikers, gezonden door closna.com.

Laatste leden

Imhere33
Leeftijd: 39
USA, Castro Valley
trispalad
Leeftijd: 40
USA, Dallas
osvaldasval
Leeftijd: 51
USA, Naperville, DuPage
louisa.parker
Leeftijd: 44
USA, Desoto
shalove422
Leeftijd: 32
USA, Huntington Park
foreverqueen
Leeftijd: 74
USA, Vista
samreddick020
Leeftijd: 39
USA, New York
Luckyonetwo
Leeftijd: 30
USA, Sacramento
yovana248
Leeftijd: 24
USA, Euless
kyle.knough
Leeftijd: 38
USA, Bellaire
Soulstar Queen
Leeftijd: 37
USA, Los Angeles
tebafuntena
Leeftijd: 31
USA, Stafford
alexramirez613
Leeftijd: 29
USA, Dallas
gus-maarii
Leeftijd: 24
USA, Humble
Twin80
Leeftijd: 37
USA, Houston

Succesverhalen van liefde - Registreer nu

Luk en Michaela

Heel erg bedankt voor je online datingsite: het is geweldig! Micaela en ik zijn verloofd en we plannen onze bruiloft voor volgend jaar. We zijn in de zevende hemel en we hebben alleen jou! We hopen dat alle leden hetzelfde lot en geluk zullen hebben als wij en dat ze hun soulmate kunnen vinden. Liefde wacht daar op diegenen die klaar zijn voor een liefdesverhaal en die precies weet waar ze naar op zoek zijn. Online daten werkt: wij zijn de bevestiging!

Antony en Loren

Verbetert dag na dag! Echt waar! We hadden nooit kunnen vermoeden dat online vergaderingen zo geweldig zouden kunnen zijn en dat ze zouden kunnen leiden tot langdurige relaties. Nu hebben we allebei iemand die met ons omgaat, die alleen ons goede wil: dit is veel meer dan we hadden gehoopt! We raden deze site ten zeerste aan, echt, probeer het: en als je de soulmate niet hoeft te vinden, heb je nog steeds de kans om plezier te hebben!

Mark en Miriam

Ik gaf het op en zag erop af om alleen te blijven als ik het profiel van Miriam las. Al snel besefte ik dat ze de juiste vrouw voor me was, degene die ik de rest van mijn leven wilde doorbrengen! We zijn nu gelukkig getrouwd en hebben zojuist ons eerste huis gekocht! Hartelijk bedankt voor closna.com - we hopen online te kunnen voldoen en goed te werken!