closna.com 

Geboortedatum:

Bedoelde je user@domain.com ×

Ik ben ouder dan 18. Ik heb de voorwaarden en condities, en privacybeleid, Cookie Policy, gelezen, begrepen en geaccepteerd. Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuwsbrieven, updates, wijzigingen en communicatie van andere gebruikers, gezonden door closna.com.

Laatste leden

MzDrew
Leeftijd: 41
USA, Rome
Smilydude2625
Leeftijd: 58
USA, San Diego
medic
Leeftijd: 38
USA, San Antonio
Satiya
Leeftijd: 39
USA, Dallas
praveenmaan.31
Leeftijd: 23
USA, El Dorado
sarahwisenbaker023
Leeftijd: 31
USA, Beaumont
LyssaK
Leeftijd: 32
USA, Hewitt
jones2871
Leeftijd: 40
USA, Buda
MsLoyal
Leeftijd: 31
USA, Clayton
Nick27
Leeftijd: 54
USA, Palm Harbor
marcela.delgado
Leeftijd: 44
USA, Lake Worth
lonz95
Leeftijd: 55
USA, Lindenhurst
nylonsforever
Leeftijd: 65
USA, Parkville
foreverqueen
Leeftijd: 74
USA, Vista
Soulstar Queen
Leeftijd: 38
USA, Los Angeles

Succesverhalen van liefde - Registreer nu

Luk en Michaela

Heel erg bedankt voor je online datingsite: het is geweldig! Micaela en ik zijn verloofd en we plannen onze bruiloft voor volgend jaar. We zijn in de zevende hemel en we hebben alleen jou! We hopen dat alle leden hetzelfde lot en geluk zullen hebben als wij en dat ze hun soulmate kunnen vinden. Liefde wacht daar op diegenen die klaar zijn voor een liefdesverhaal en die precies weet waar ze naar op zoek zijn. Online daten werkt: wij zijn de bevestiging!

Antony en Loren

Verbetert dag na dag! Echt waar! We hadden nooit kunnen vermoeden dat online vergaderingen zo geweldig zouden kunnen zijn en dat ze zouden kunnen leiden tot langdurige relaties. Nu hebben we allebei iemand die met ons omgaat, die alleen ons goede wil: dit is veel meer dan we hadden gehoopt! We raden deze site ten zeerste aan, echt, probeer het: en als je de soulmate niet hoeft te vinden, heb je nog steeds de kans om plezier te hebben!

Mark en Miriam

Ik gaf het op en zag erop af om alleen te blijven als ik het profiel van Miriam las. Al snel besefte ik dat ze de juiste vrouw voor me was, degene die ik de rest van mijn leven wilde doorbrengen! We zijn nu gelukkig getrouwd en hebben zojuist ons eerste huis gekocht! Hartelijk bedankt voor closna.com - we hopen online te kunnen voldoen en goed te werken!