closna.com 

Fødselsdato:

Mente du user@domain.com ×

Jeg er over 18. Jeg har lest bruksvilkårene, retningslinjer for personvern og cookie-policy, jeg forstår og samtykker i dem. Jeg samtykker også i å motta nyhetsbrev, kontooppdateringer, varslinger og kommunikasjon fra andre profiler på e-post, sendt av closna.com.

Siste medlemmer

oceanluvr
Alder: 49
USA, Roseville
MyssThang35
Alder: 37
USA, Lacey
richardmarkram
Alder: 32
USA, Mountain View
john1330
Alder: 37
USA, La Marque
Dave
Alder: 37
USA, Santa Monica
jones2871
Alder: 40
USA, Buda
mikea.bur
Alder: 38
USA, Saginaw
Your Knight
Alder: 31
USA, Morrisville
clin511
Alder: 24
USA, Brooklyn
Cherry Blossoms
Alder: 41
USA, Murphy
abbey07y
Alder: 35
USA, San Mateo
Satiya
Alder: 39
USA, Dallas
saintsworldchamps44
Alder: 34
USA, El Dorado
filmgirl007spy
Alder: 49
USA, Austin
BR_Beaute
Alder: 32
USA, Spring, Harris

Suksesshistorier om kjærlighet - Registrer

Luk og Michaela

Takk så mye for din online datingside: det er flott! Micaela og jeg er engasjert og vi planlegger bryllupet vårt for neste år. Vi er i den syvende himmelen, og vi har bare til deg! Vi håper alle medlemmer kan ha samme skjebne og flaks som vi har, og at de kan finne sin sjelefrende. Kjærlighet er der og venter på de som er klare til en kjærlighetshistorie, og hvem vet nøyaktig hva de leter etter. Online dating fungerer: Vi er bekreftelsen!

Antony og Loren

Forbedrer dag for dag! Virkelig! Vi ville aldri ha forestilt at nettmøter kunne være så gode, og at de kunne føre til varige forhold. Nå har vi begge noen som behandler oss, som bare vil ha vår gode: dette er mye mer enn vi håpet på! Vi anbefaler på det sterkeste dette nettstedet, virkelig, prøv det ut: og hvis du ikke trenger å finne sjelefisten, vil du fortsatt ha sjansen til å ha det gøy!

Mark og Miriam

Jeg var i ferd med å gi opp og trekke seg fra meg til å være alene da jeg leser Miriams profil. Jeg innså snart at hun var den rette kvinnen for meg, den jeg ønsket å tilbringe resten av livet mitt! Nå er vi lykkelig gift og vi har nettopp kjøpt vårt første hjem! En god takk på closna.com - vi håper på online dating og det fungerte bra!