closna.com 

Registrera dig gratis för att träffa CLOSNA medlemmar!

Födelsedatum:

Menade du user@domain.com ×

Jag är över 18. Jag har läst Villkor och Avtal, Integritetspolicy, Cookie policy, jag förstår & accepterar dem. Jag går även med på att få email med nyhetsbrev, kontouppdateringar, underrättelse och kommunikation från andra profiler, skickade av closna.com.

Senaste Medlemmarna

lonz95
År: 55
USA, Lindenhurst
LyssaK
År: 32
USA, Hewitt
lewissandra809
År: 36
USA, Oil City
chenhungching
År: 37
USA, China
MyssThang35
År: 37
USA, Lacey
Vince Valentine
År: 27
USA, Azle
Satiya
År: 39
USA, Dallas
clin511
År: 24
USA, Brooklyn
ms.toi70
År: 47
USA, Fort Worth
MzDrew
År: 41
USA, Rome
Tony
År: 29
USA, Copiague
saintsworldchamps44
År: 34
USA, El Dorado
sdelectric1
År: 47
USA, Athens
alexramirez613
År: 29
USA, Dallas
switelizabeth1
År: 33
USA, San Diego

Succeshistorier om kärlek - Registrera dig nu

Luk och Micaela

Tack så mycket för din online-datingsida: det är jättebra! Micaela och jag är förlovade och vi planerar vårt bröllop för nästa år. Vi är i den sjunde himlen och vi behöver bara dig! Vi hoppas att alla medlemmar kan ha samma öde och lycka som vi har och att de kan hitta sin själsfrände. Kärlek är där och väntar på dem som är redo för en kärlekshistoria och vem vet exakt vad de letar efter. Online dating fungerar: vi är bekräftelsen!

Antony och Loren

Förbättrar dag för dag! Verkligen! Vi skulle aldrig ha föreställt oss att online-möten kunde vara så stora och att de kunde leda till varaktiga relationer. Nu har vi båda någon som handlar om oss, som bara vill ha vårt bästa: det här är mycket mer än vi båda hoppades på! Vi rekommenderar starkt den här sidan, verkligen, prova det: och om du inte behöver hitta själskamraten har du fortfarande chansen att ha kul!

Mark och Miriam

Jag var på väg att ge upp och avgå mig att behöva vara ensam när jag läste Miriams profil. Jag insåg snart att hon var rätt kvinna för mig, den jag ville spendera resten av mitt liv! Nu är vi lyckligtvis gift och vi har precis köpt vårt första hem! Ett bra tack på closna.com - vi hoppas på online-dating och det fungerade bra!