closna.com 

Registrera dig gratis för att träffa CLOSNA medlemmar!

Födelsedatum:

Menade du user@domain.com ×

Jag är över 18. Jag har läst Villkor och Avtal, Integritetspolicy, Cookie policy, jag förstår & accepterar dem. Jag går även med på att få email med nyhetsbrev, kontouppdateringar, underrättelse och kommunikation från andra profiler, skickade av closna.com.

Senaste Medlemmarna

foreverqueen
År: 74
USA, Vista
SADaddy
År: 48
USA, Schertz
jhardcastle29
År: 31
USA, Denison
tem.bright89
År: 33
USA, Humble
yovana248
År: 24
USA, Euless
Soulstar Queen
År: 37
USA, Los Angeles
jtaylor
År: 52
USA, San Francisco
Seeker766
År: 51
USA, Pompton Lakes
surthrey
År: 56
USA, San Antonio
ms.toi70
År: 47
USA, Fort Worth
lewissandra809
År: 36
USA, Oil City
livehj
År: 48
USA, Cypress
clin511
År: 24
USA, Brooklyn
Pkressner
År: 29
USA, Dallas
Luckyonetwo
År: 30
USA, Sacramento

Succeshistorier om kärlek - Registrera dig nu

Luk och Micaela

Tack så mycket för din online-datingsida: det är jättebra! Micaela och jag är förlovade och vi planerar vårt bröllop för nästa år. Vi är i den sjunde himlen och vi behöver bara dig! Vi hoppas att alla medlemmar kan ha samma öde och lycka som vi har och att de kan hitta sin själsfrände. Kärlek är där och väntar på dem som är redo för en kärlekshistoria och vem vet exakt vad de letar efter. Online dating fungerar: vi är bekräftelsen!

Antony och Loren

Förbättrar dag för dag! Verkligen! Vi skulle aldrig ha föreställt oss att online-möten kunde vara så stora och att de kunde leda till varaktiga relationer. Nu har vi båda någon som handlar om oss, som bara vill ha vårt bästa: det här är mycket mer än vi båda hoppades på! Vi rekommenderar starkt den här sidan, verkligen, prova det: och om du inte behöver hitta själskamraten har du fortfarande chansen att ha kul!

Mark och Miriam

Jag var på väg att ge upp och avgå mig att behöva vara ensam när jag läste Miriams profil. Jag insåg snart att hon var rätt kvinna för mig, den jag ville spendera resten av mitt liv! Nu är vi lyckligtvis gift och vi har precis köpt vårt första hem! Ett bra tack på closna.com - vi hoppas på online-dating och det fungerade bra!